RETURURI ȘI POLITICI DE ANULARE ȘI/SAU RAMBURSARE A PLĂȚILOR CU CARDUL BANCAR

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator în vederea menținerii calitații acestora pe durata transportului.

Dacă totuși observați deprecierea coletelor, vă rugăm să desfaceți coletul de față cu persoana care va preda produsele. Aceasta va face un proces verbal de constatare a pagubelor și vom putea lua măsurile care se impun.

Clientul poate cere returnarea banilor sau retrimiterea unui alt produs care să îl înlocuiască pe cel cu probleme, in termen de 14 zile, în urmatoarele cazuri:

– produsele au avut de suferit de pe urma transportului;
– produsele primite nu sunt aceleași cu cele care au fost comandate pe site;
– lipsesc accesorii fară de care buna funcționare nu este posibilă ; etc.

Clientul poate solicita returnarea produselor și înapoierea sumei plătite, în termen de 15 zile calendaristice de la recepționarea produselor. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, acestea variind în funcție de greutatea coletului.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se accepta pentru returnare produsele desigilate sau care prezintă modificări fizice, urme de folosire etc.

Despagubirile nu pot fi mai mari decat valoarea produselor. FURGON SERV poate cere returnarea produsului cu probleme înainte de trimiterea despăgubirilor.

            În cazul în care achiziția s-a efectuat prin intermediul unui card bancar, FURGON SERV se angajează să remedieze inconvenientul fie prin înlocuirea produsului ce face cazul unui retur, fie prin restituirea sumei plătite.
*solicitați formularul de retur la adresa noastră de e-mail  office@furgonserv.ro

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

In caz de anulare a unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.